Suzannas hudvård

SuperFacial Enzympeel 30 min

Superfacial är en mild enzympeeling och kan användas på alla hudtyper. En väl avvägd Blandning av åtta aktiva ingredienser som valts ut för sina goda effekt och milda verkan. Perfekt för trött och glanslös hud.

 

LightPeel 19% syror , ph 2,8 30 min

Mild peelingbehandling för acnehud och lättare rynkor, minskar förekomsten av överflödigt talg.

 

WhitePeel 50% syror , ph 2,2 30 min

Det effektivaste sättet att få en klarare och jämnare hudton – en hud fri från mörka fläckar och hyperpigmentering – är att avlägsna de hudceller som innehåller höga halter av melanin och förhindrar att nya hudceller mörknar. WhitePeel är särskilt framtagen för att behandla solskador och hyperpigmentering. Den tränger in i hudens pigmentceller ( melanocyter) och avlägsnar milt och effektivt oönskade pigmentering och ger jämnare hudton.

 

AgePeel53% syror, ph 2.2 30 min

En anti-age-peeling bestående av en effektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin.

 

BetaPeel49% syror, ph 2,2 30 min

Får snabbt kontroll över aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt: igensatta porer, pormaskar och inflammation. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar ovh minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden.

 

EyePeel20% syror, ph 2,2 30 min

Området runt ögonen har färre talgkörtlar än resten av ansiktet och är det området där de första ålderstecknen ger si till känna. Försämrad spänst och viss svullnad uppstår redan i 25-årsåldern. EyePeel erbjuder en mycket mild och effektiv lösning för det här området som ger förbättrad cellomsättning och cellförnyelse.